Wij asfalteren voor u!

Van een oprit tot industrieterreinen en van een parkeerplaats tot een vliegveld.

Gratis Offerte

Agrarische Terreinen

Vrijwel elk boerenerf of agrarisch terrein is geschikt om goed begaanbaar te maken. Afhankelijk van de belasting van het terrein wordt het juiste asfalt gekozen.

Gratis Offerte

Asfaltreparaties

Tijdig onderhoud van het asfalt zorgt ervoor dat schade niet ontstaat of verergert, waardoor herstelkosten bespaard kunnen worden.

Gratis Offerte
Asfaltreparatie

Bedrijventerreinen

Door extra zware belasting op bedrijventerreinen moet het asfalt hier tegen bestand zijn. Een goede ondergrond en het type asfalt dat gekozen wordt, is van groot belang.

Gratis Offerte

Particuliere Terreinen

Doordat de bovenste laag (slijtlaag) de kleur, structuur en het uiterlijk van het asfalt bepaalt, wordt dit vaak toegepast op particulier terrein en is het ideaal voor oprijlaan of tuinpad.

Gratis Offerte
Asfaltreparatie

Recreatieterreinen

De uitstraling van een camping of vakantiepark wordt mede bepaald door een veilig en net parkeerterrein. Asfalt zorgt voor een strak parkeerterrein, waar mensen met een gerust hart hun auto achterlaten. 

Gratis Offerte

Wij asfalteren al ruim 85 jaar!

Drie generaties lang zijn wij de asfalt specialist van Nederland. Onze vakmensen staan graag voor u klaar.

“The team at Avada Marketing Consultant is fabulous. They helped us unlock our potential online and offline. We have experienced year on year growth due to their progressive approach.”

George Anderson

Digitalbox CEO

Edwin Angenent

Edwin Angenent

Asfaltering Expert
085 40 11 039